## **MURI Kickoff**

## Integrated Fusion, Performance Prediction, and Sensor Management for ATE

Sensors Directorate Conference Room; Building 620 Air Force Research Laboratory – Dayton, Ohio

## **Friday, 21 July 2006**

## Agenda

<b>8:30am</b> (30 min)	Check-in and Continental Breakfast	
<b>9:00am</b> (10 min)	Welcome	Randy Moses
<b>9:10am</b> (20 min)	MURI Overview	Randy Moses
<b>9:30am</b> (30 min)	Information Fusion Research	Alan Willsky
<b>10:00am</b> (30 min)	Front-End Signal Processing Research	Randy Moses
<b>10:30am</b> (15 min)	Break	
<b>10:45am</b> (30 min)	Sensor Management Research	David Castanon
<b>11:15am</b> (30 min)	AFRL Perspective	Lori Westerkamp
<b>11:45am</b> (30 min)	Summary	Randy Moses
<b>12:15pm</b> (15 min)	<b>Questions and Comments</b>	
<b>12:30pm</b> (45 min)	Lunch	
<b>1:15pm</b> (90 min +)	Discussions/Collaborative Breakouts	